With Ronald Snijders & Andro Biswane

31/07/2018
20:15
Concertgebouw, Amsterdam
With Ronald Snijders & Andro Biswane
Jazzfluitist Ronald Snijders ontvangt Hermine Deurloo en Andro Biswane in een swingend concert, vol Braziliaanse en Caribische invloeden.
Ronald Snijders
Al meer dan vijftig albums maakte Ronald Snijders, en klaar is hij nog lang niet. Op fluit en allerlei andere instrumenten creëert hij een mix van Westerse en Afro- Amerikaanse muziek. Op zijn meest recente album The Nelson & Djosa Sessions werkte hij samen met grootheden als Avishai Cohen en Ed Motta. De cd werd genomineerd voor een Edison en won de Touch of Jazz Award. Voor Robeco SummerNights stelt de Delftse Surinamer een speciaal trio samen.Hermine Deurloo & Andro Biswane
Snijders laat zich vandaag vergezellen door Hermine Deurloo en Andro Biswane. Deurloo, oorspronkelijk saxofoniste, focust de laatste jaren succesvol op mondharmonica. Vandaag bespeelt ze beide instrumenten. Gitarist Biswane is bekend van Fra Fra Sound en vele andere projecten in verschillende genres. Hij neemt ook de cajon en andere percussie mee voor dit swingende en virtuoze concert. Jazz, Braziliaanse en Caribische muziek komen samen tijdens een gevarieerde funky avond.
Share:
Website realized by Floor Schrijvers